Tavernes de la Valldigna (ES)
11 jul, 10-14 ago/aug

Dimecres 11 de juliol 20.30h                                                     CLOT DE LA FONT

40 FUNK BRASS BAND  (P. Valencià)

40 FUNK BRASS BAND és una formació de música de carrer de New Orleans des del concepte del second lineJazz, blues i funk són els senyals d’identitat musical d’esta banda. La banda es compon de 10 músics, tots de reconegut prestigi en l’ambient de les músiques creatives valencianes. La diversió i la bona música hi està garantida.

Divendres 10 d’agost, 20.00h                                       ERMITA DE SANT LLORENÇ

MUSICANTS (P. Valencià)

Musicants, un nou grup nascut al caliu d’Al Tall, ha gravat el seu primer disc, Adsabara, que acaba de rebre el premi Top 200 del WMCE, una organització berlinesa sense finalitat de lucre, que des de el món de la ràdio europea selecciona els favorits en les llistes musicals amb vista a projectar-los per tot arreu mitjançant les ones mundials.

Manolo Miralles, mestre a les cordes i vents, un dels fundadors d’Al Tall; Rebeca Mut, veu; Àlex Velázquez, tecles; Paco Pineda, violoncel; Eugènia Saval, violí; Ximo Guardiola, baix i guitarra; Eugeni Camacho, percussió, i Jordi Pastor, violí, saxo i acordió.

 

 

 

Dissabte 11 d’agost  22.30h                       LLAC PLATJA LA GOLETA

LES VOIX DES 7LUNES (Israel, Itàlia, la Reunió, Portugal, Sudan)

Les Voix des 7Lunes és el nom de la nova creació original 2017 del Festival Sete Sóis Sete Luas, nascuda del treball conjunt de 5 prestigiosos músics provinents de diferents religions i cultures del Mare Nostrum: l’oud i el violí d’El Wafir (fundador de l’històric grup Ràdio Tarifa), del nord d’Àfrica; la veu d’Éden Holan, d’Israel; la percussió, la veu i la guitarra de Kafmaron de l’illa de la Reunió; les tammorre (percussió de la regió de Nàpols) i la veu de Valentina Ferraiuolo, del sud d’Itàlia; i la veu i el contrabaix de Sofia Neide, de Portugal. Totes estes cultures musicals i instruments diferents s’ajunten, comparteixen tradicions i creen temes musicals inèdits que testimonien la possibilitat de comprensió i col·laboració, alhora que transmeten les vibracions emocionants del món àrab, jueu i cristià.

Estrena nacional.

Producció original Festival Sete Sóis Sete Luas.

 

Diumenge 12 d’agost 22.30h                      LLAC PLATJA LA GOLETA

CUCA ROSETA (Portugal)

Definida per la crítica com “la nova veu del fado”, Cuca Roseta esdevé fadista a l’edat de 18 anys. Gran intèrpret de la música tradicional portuguesa, fa concerts en les millors cases lusitanes de fado i participa també en la pel·lícula de Carlos Saura Fados, junt amb figures com Carlos do Carmo, Camané i Mariza. Eixe mateix any publica el seu primer àlbum produït pel gran músic argentí, guanyador de dos òscars, Gustavo Santaolalla. Entre les seues col·laboracions més valuoses, destaca el gran virtuós de la guitarra portuguesa Ricardo Rocha. La seua veu, l’estil, l’inconfusible timbre commovedor i nostàlgic decreten el brillant èxit del seu darrer disc, Raiz, aparegut en març de 2013.

Dilluns 13 d’agost 22.30H                           LLAC PLATJA LA GOLETA
MIROCA PARIS (Cap Verd)
Miroca Paris és originari de São Vicente al Cap Verd. Multiinstrumentista eclèctic, nascut en una coneguda família de músics, és cantant, toca la bateria, la guitarra i la percussió. El seu talent com a percussionista el va dur a actuar primer amb el grup capverdià A Batucada, i des de 2000, juntament amb Cesária Évora, com a percussionista i bateria. Amb la gran diva capverdiana va recórrer el món durant 11 anys consecutius en gires increïbles, per a dedicar-se des de 2017 a una carrera en solitari. El seu so barreja els estils típics de la tradició musical del Cap Verd com ara morna, coladeira i funana amb una enèrgica expressivitat llatina.
Dimarts 14 d’agost 22.30H             LLAC PLATJA LA GOLETA

MIMMO EPIFANI & the Barbers (Salento, sud d’Itàlia)

El virtuós mandolinista i increïble front man, Mimmo Epifani, presenta un extraordinari repertori original lligat als instruments de corda com la mandolina, mandola, mandoloncello i als instruments ètnics musicals usats en les barberies de Salent (en el sud d’Itàlia). Mimmo Epifani és considerat una de les figures més importants de la música popular del sud d’Itàlia per les improvisacions amb el mandolino i per les originals tècniques de la mandolina alla barbiere, tècnica anomenada així perquè l’ensenyaven en una barberia de la seua ciutat, San Vito dei Normanni. La musicalitat instintiva i profunda de Mimmo, vinculada a arrels antigues, fa d’este músic un artista de nivell internacional que s’inspira en les músiques de tot el Mediterrani. Mimmo ha col·laborat amb grans artistes com ara Massimo Ranieri, Eugenio Bennato, Antonio Infantino, Ambrogio Sparagna, Avion Travel. Els últims anys ha estat un dels protagonistes més importants de la Notte della Taranta, el gran festival dedicat a la música de Salento.